sarakarolina.blogg.se

jag är en tjej på 19 år, bor i lilla Örnsköldsvik i Sverige. Här berättar jag om mitt liv och min vardag!

Valborg

Kategori: Allmänt

Hej! 
Har egentligen inte så mycket att säga. Jag ligger hemma och är sjuk, elr ja jag har mått dåligt så jag var hemma från skolan igår och även idag! Men nu känns det mycket bättre! Det va tänkt att jag skulle fira Valborg uppe i bredbyn/ mellansel med några vänner där men det är nog bäst för mig att vara hemma nu när jag ha varit dålig! så jag tänker åka till min fina och bara vara hos honom och ta det lugnt och mysa! Det är ju bra det med! 
hoppas alla får en super bra Valborg kramar! 

Lite med tid

Kategori:

Hej alla fina! Jag har varit jätte dålig på att uppdatera här på senaste tiden.. Fy mig! Jag ska försöka bli bättre men just nu så är det verkligen fullt upp för mig. Idag hade vi svenska nationella, det gick väl sådär men klarar mig nog iaf hoppas jag haha. Har annars bara hunnit ta en promenad med hundarna men nu sitter jag med fysikboken och pluggar inför provet imorgon. Ha det bra!

Onsdag

Kategori:

Har inte haft tid för bloggen dom senaste dagarna, har haft så mycket i huvet på senaste tiden! Det är galet vad mycket det är i skolan just nu! Men det är bara att bita i och kämpa för snart så blir det lov! Har spenderat helgen i fjällen så jag lägger upp lite bilder senare när jag känner att jag har ork för det! Blir till att plugga inför nationella talet nu som jag har imorgon! Ha det bra kram!

Dålig dag

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en allmänt dålig dag! Så sjukt mycket i skolan just nu och massa annat som inte är som det ska heller! Men man gör bara sitt bästa sen kan man inte göra mer. Ibland lyckas man men ibland når man inte alltid dit.. Försöker iaf nu skriva lite på mitt nationella tal som ska vara klart tills på onsdag! eftersom jag åker upp till fjälls över helgen så lär det inte bli mycket pluggande där uppe, inte heller nått bloggande för min del! Men ska försöka fortsätta skriva nu! Ha det bra folket!

Mys dag med finaste

Kategori: Allmänt

Idag har jag spenderat dagen med min fina! Efter skolan åkte vi in till stan för att käka o kolla runt lite! Efter det så åkte vi hem till mig och bara myste Och såg på film! Så himla fint att få vara älskad av en sån fin människa! Lycklig är jag verkligen! ha det bra! Kram 

Lite bilder från lovet

Kategori: Allmänt

Fredag

Kategori:

Inatt har fina Malin sovit här! Så skönt att bara få flumma med henne som vi alltid är bra på! Bara få vara sig själv och inte orka bry sig! Det är så himla bra med Malin! Man har alltid kul och man kan verkligen vara sig själv med henne! Hon är så underbar! Sen åkte hon hem runt 12, då kom syster och hennes små barn! Så mysigt att få vara med dom! Senare ikväll bär det av till älsklingen! Längtar verkligen ihjäl mig! Saknar honom så mycket! Ha det bra! Kram!

Resultatet på mitt hår

Kategori:

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag så började jag dagen med att ta en skön promenad med hundarna. Efter det så åkte jag in till stan med Malin, fick med mig ett par jeans hem. känns så himla bra faktiskt! Sedan promenerade vi ner mot gymet för lite träning! Efter det har jag inte gjort så mycket, men nu ska jag ta o färga håret äntligen! Jag lägger nog upp bild imorgon på hur det blev! Ha det bra! Kram 
 

Fjällen

Kategori: Allmänt

Jag kom hem igår efter att ha varit i fjällen några dagar! Ganska så skönt att få komma hem och sova i sin egen säng! Annars har jag haft bra där!  Så himla skönt att man har en hel vecka kvar Av lovet med. Så det är bara att njuta av ledigheten medans man kan!