sarakarolina.blogg.se

jag är en tjej på 19 år, bor i lilla Örnsköldsvik i Sverige. Här berättar jag om mitt liv och min vardag!

Söndag

Kategori: Allmänt

Då var det söndag igen.. Vi kom hem med tåget vid kvart i 6 imorse och hade knappt sovit nått på hela resan så åkte hem o la mig direkt. Dom här dagarna har varit super! Trotts att man inte ses på länge så är det alltid detsamma. Det är så skönt när man kan va sig själv! Snart drar jag och blir borta längre än vad han var, men vi får träffas när ja kommer hem för vet att en resa inte förändrar något :) vi har hängt på både Stockholms och Göteborgs gator o bara myst, vi har varit på Liseberg och sovit på hotell och käkat riktigt med frulle! Det har varit lyx. Kram på er!











Lite bilder från dom här dagarna ✨

En fredag i Göteborg

Kategori: Allmänt





Stockholm ✨

Kategori: Allmänt

Steg upp kvart i 5 imorse för att fara o sätta mig på bussen mot Stockholm. Jag har snart åkt en timme och är redan döless 😶 men ska försöka sova lite. Hoppas alla får en fin dag idag! 


Ett jobbigt hejdå

Kategori: Allmänt

Idag var dagen kommen. Idag så åkte mina fina föräldrar till Grekland och stannar där i två veckor.. Men dom båda förtjänar det verkligen. Efter en dålig sommar och en massa arbete hemma med altanen osv. Men det värsta är ju att jag hinner åka innan dom är tillbaka så jag fick säga hejdå idag. Jag kommer alltså inte träffa dom på 3 månader, vilket egentligen inte är så länge. Men det är just de där att vi ska iväg och kommer befinna oss på andra sidan jorden, det är inte bara att ta tåget hem.. Men det gick ganska bra. Visst det blev lite tårar och så men det kändes ändå bra❤️ Nu hoppas jag bara att dom verkligen får ha det as bra där nere! Och jag vill att ni ska veta att jag vill ert bästa och att jag kommer sakna er i massor, dom bästa föräldrarna som finns 👏 vad gjorde man utan dom?! Nä vill säga tack till er stöttning till resan och hoppas ni sköter om varandra tills jag kommer hem igen! Älskar er otroligt mycket!❤️



Nattkompis

Kategori: Allmänt

Inatt sover denna skönhet hos mig 😍👏  Imorgon så blir det att säga hejdå till mamma o pappa, lite blandade känslor faktiskt! Men nu säger vi godnatt! 


Söndag

Kategori: Allmänt

Idag är de söndag och de är sista jobbdagen för den här helgen. Det är min 5 helg i rad men det känns faktist bra. Jag trivs så otroligt bra på mitt jobb och det är så skönt! Ska vara ledig i 8 dagar nu vilket är längsta på hela sommaren, men de känns ändå bra! Gumman har sovit hos oss inatt, Sötfia hon är 😍 nu ska vi åka till farfar och fira honnom! Efter de blir de jobb. Ha de bra folket! 



Älskar livet

Kategori: Allmänt

Idag har jag fixat visumet och allt känns så himla bra! 😍 känner att jag har så mycket framför mig. Detta kommer bli ett kanon år efter studenten! Livet känns så underbart nu👏 hoppas alla ni där ute känner likadant! Kram 

Ledig🌞

Kategori: Allmänt

Jag har nu varit ledig i två dagar. Så skönt! Igår var jag och malin å fixade på stan inför resan. Och sedan sov jag hos Julia, super mys! Idag har jag hunnit varit till tandläkaren och sedan gått me hundarna för att sedan åka och sola o bada. Jag har även hunnit packa min väska ( vet att de är länge kvar, men bättre att ha lite koll i förväg 🙈) helt klart snart, ha ba lite kvar att packa! Skänns så bra! Tror de blir en rätt tidig kväll ikväll så jag orkar upp imorgon för att gå me hundarna innan malin hämtar mig innan 10. Vi ska åka o fixa de sista imorgon tex. Visumet. Sen ska vi bada en stund och bättra på brännan. Sen drar jag kanske med Julia en sväng till Umeå imorgon, jag får se! Godnatt alla fina! 



150815

Kategori: Allmänt

Gårdagen var super! Jag var med Tobias och bastade och badade i hans stuga. Var riktigt mysigt 😍 idag har jag bara tagit det lugnt på förmiddagen med hundarna och sedan for jag och jobbade, och just nu är jag med kusinerna och myser på! Hoppas alla ni där ute har det lika bra som jag! 





Stjärnfall

Kategori: Allmänt

Igår var det meteoritregn som de kallas och jag var på varvsberget och såg några stjärnfall. Så mäktigt och vackert. ✨  Hoppas alla hade en lika fin kväll igår som jag hade! Kram 



Bad

Kategori: Allmänt

Idag var jag ledig och passade på att åka och hämta syrrans barn på fritids. Dom var sugen på att åka på badhuset så vi tog bilen och åkte dit! Var super mysigt. Skönt när man faktiskt gör nått av sina lediga dagar! 



Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag som vanligt, jag är inne på min tredje helg av fem och det känns bra faktiskt, är tacksam över att jag får erbjudan att jobba så mycket som jag gör. Men det var ju en jobbhelg när jag är ledig lördagkväll och söndagmorgon så jag bestämde mig för att följa med Julia och Tobias ut! Det blir inte många helger man kommer hinna ses och umgås med vännerna nu innan jag far så igår fick de bli 2-3 drinkar för att festa till det lite för en gångs skull😁 tycke dock att det var lite dött och tråkigt uppe på parken men eftersom jag inte drack så mycket blir det alltid kul att ha kul åt alla odrägliga fyllon 😅 har nyss vaknat och jag mår bra, så himla skönt! Så nu är de bara att tagga jobb!! Känns bra :) 

Måndag

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat hela helgen men var faktiskt ute med Jennie i lördags ändå, började inte före halv 3 igår så. Det var super mysigt! Tog det bara lugnt igårkväll och myste. Idag är jag ledig och ska med Tobbe upp till Nolia. Blir säkert roligt! Och vet ni vad? Idag är de bara 35 dagar tills jag och malin drar iväg! Är så taggad 🙈 

Finaste vännen ❤️ älskar den knäppisen!