sarakarolina.blogg.se

jag är en tjej på 19 år, bor i lilla Örnsköldsvik i Sverige. Här berättar jag om mitt liv och min vardag!

Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen har varit hyfsat bra. I fredags så var det min sista dag på sommarjobbet. Men på kvällen fick jag jobba extra, vilket jag inte tackar nej till! Och jag fick även jobba extra på lördags kvällen.  Men innan det så var jag och käkade med Malin, Jennie och Linn. Det var riktigt kul att få träffa er alla tsm igen! Idag har jag inte gjort mycket alls, jag har gått runt sjön med zingo men annars ha jag bara tagit det lugnt. Men det är skönt det med. Imorgon så måste jag ge mig ut på en springtur, eftersom jag har anmält mig till tjejmilen. Så det är bara att man tar sig ut och springer! Hade tänkt springa en mil för att se vilken tid man hamnar på och så ska jag försöka pressa den tiden så mycket som möjligt innan själv tävlingen är! Så nu är det bara att sova om jag ska komma upp imorgon!:) godnatt!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Den här midsommaren har varit en av dom bästa i mitt liv! Den tillbringades med min finaste hadi och vi var uppe på en camping i Umeå över helgen och bara myste och åt massa gott! Skönt att man fick komma bort ett tag och bara vara för sig själva! Men nu är det en ny vecka och då är det jobb som gäller. Har en vecka kvar nu sedan är det lov, skönt!
 
 

16-06-13

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag vilket innebär att det är jobb imorgon! Men jag har ju det ganska bra på mitt jobb så det känns faktiskt helt okej! Idag firas min underbara bror som fyllde 19 i fredags! Så idag är det kalas hos oss! Senare ikväll tänker jag träna med zingo sen tar jag cykeln till älskling för att sova där! Hoppas ni får en lika bra dag som mig! Kram

.

Kategori: Allmänt

Måndag!

Kategori: Allmänt

Idag blev en kort dag på skolan vilket va väldigt skönt! gick till stan med min älskling sedan åkte vi hem till mig en stund. Just nu gör jag inte så mycket. Ska snart ut på en löptur! Hare bra folket!